New Posts New Posts RSS Feed - Events don't fire
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Way2call telephony device is your ultimate telephony integration solution!

Events don't fire

 Post Reply Post Reply
Author
cvbreuke View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: Jan 04 2011
Location: Netherlands
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote cvbreuke Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Events don't fire
    Posted: Jan 04 2011 at 12:58pm
Added 406 Hz equivalents for all major international tones for The Netherlands.. and it works like hell (or heaven in fact).
Back to Top
cvbreuke View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: Jan 04 2011
Location: Netherlands
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote cvbreuke Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: Jan 04 2011 at 10:37am
Within the test application happens the same thing as within my own application (result of TranslateDeviceEventToString(dwDeviceID, dwEventCode, dwEventData) within OnDeviceEvent): "Indication tone detected, Negative"
 
It looks like the local frequencies are not loaded, but setting LocalCountry to something different (with same frequencies) does not have any effect either. Voice detected works so it is could not be a conflict with another audio/modem driver.
 
My driver info:
 
Way2call Drivers Information:

Package Version: 2.01.11 32bit (beta)

OS version: 5.1.2600  Service Pack 3

Device Information:

1. Hi-Phone Desktop Lite 021012
    Firmware Version: 5.03.23
    P/N: HD00LTGR01
    S/N: 1030-07-021012
 

Software Components:

File: w2cUSBM.dll
    Description: Way2call Multiple Hi-Phone Devices DLL
    Version: 1.3.7.0
    Build: b004

File: ScTspML.tsp
    Description: Way2call Multiple Hi-Phone Devices TSP
    Version: 2.01.11
    Build: 0

File: w2cMultiOcx.ocx
    Description: Way2call Multiple Hi-Phone Devices OCX
    Version: 1.0.0.4
    Build: 0

File: TestWiz.exe
    Description: Way2call Multiple Hi-Phone Devices Test Wizard
    Version: 2.00.34
    Build: 0

File: w2cMdSound.exe
    Description: Way2call Multiple Devices As Sound Cards
    Version: 1.0.0.7
    Build: 0

File: scwiz32.exe
    Description: Way2Call Multiple Hi-Phone Devices PBX Wizard
    Version: 2.00.34
    Build: 0

File: w2cTspSetup.exe
    Description: Way2call TAPI Setup
    Version: 1.0.0.2
    Build: 0

File: \drivers\ScIPTsa.sys
     Not required - For RS232 devices.

File: w2cRS232Wave.drv
     Not required - For RS232 devices.

File: w2cUsb.dll
    Description: Hi-Phone User Mode Device Driver
    Version: 2.0.9.2
    Build: b0001

File: ml_setup.exe
    Description: Way2call Multiple Hi-Phone Devices Drivers installer
    Version: 2.0.0.43
    Build: b001

File: w2cMultiInfo.exe
    Description: Way2call drivers infromation
    Version: 1.0.0.4
    Build: 0


Audio IN devices:
  0. Realtek HD Audio Input
  1. Modem #0 Line Record
  2. Hi-Phone Desktop Lite
  3. Hi-Phone Desktop Lite Aux
  4. Bluetooth-audio
  5. Bluetooth-audio van hoge kwalit

Audio OUT devices:
  0. Realtek HD Audio output
  1. Modem #0 Line Playback
  2. Hi-Phone Desktop Lite
  3. Bluetooth-audio
  4. Bluetooth-audio van hoge kwalit
Back to Top
doronsh View Drop Down
Way2call
Way2call


Joined: Mar 16 2009
Status: Offline
Points: 95
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote doronsh Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: Jan 04 2011 at 10:02am
Please make sure that you are using the latest Hi-Phone drivers.
Use the Hi-Phone's test application to verify the tones detection
It can be downloaded from the developers page.
Back to Top
cvbreuke View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: Jan 04 2011
Location: Netherlands
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote cvbreuke Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: Jan 04 2011 at 9:34am
Using the OCX none of the OnBusyToneDetected and the OnReorderToneDetection events do fire.
 
The OnCallConnected and OnToneMonitored events work however the latter only with long (250+ msec) tones.
 
Have checked: the LocalCountry property is "31" (Netherlands) and the frequency of the dial-tone is 425 Hz.
 
Have also noted that using TAPI (the Windows Dialer.exe) also the busy/reorder detection does not work.
 
Do I forget something?
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.828 seconds.